Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اسفندیار امینی دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان اظهار داشت: امسال در پاییز کشت بهنگام انجام شد و به صورت تخمینی ۷۰ درصد اراضی کشاورزی زیر کشت غله، صیفی و علوفه رفته است.

او افزود: با اینکه نوبت دوم آبیاری با تأخیر شش روزه انجام شد، اما آب رهاسازی شده شرایط کشت صیفی جات را برای کشاورزان مقدور ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه تصمیم گیری برای نوبت بعدی آبیاری منوط به میزان بارش‌ها در حوضه زاینده رود است، تصریح کرد: اگر میزان بارش‌ها مطلوب نباشد مرحله بعدی رهاسازی آب برای کشاورزان، دهه اول فروردین ماه خواهد بود، اما چنانچه بارش‌هایی در حوضه زاینده رود رخ دهد بازگشایی با تأخیر همراه می‌شود.

او بیان داشت: ۴۰ درصد اراضی کشاورزی زیر کشت غله رفت که کمبود کود ازته یکی از مشکلات مهم کشاورزان است و همین کمبود کشاورزان را به خرید از بازار سیاه و یا با کاهش کود دهی واداشت.

امینی با ابراز گله از وضعیت کود مورد نیاز کشاورزان پیشنهاد داد: امیدواریم با درایت بیشتر نیاز کودی کشاورزان حل شود و اگر کود شیمیایی از طریق پتروشیمی در بازار سیاه عرضه می‌شود تصمیم‌هایی مبنی بر تأمین این کود‌ها در تعاونی‌های کشاورزی گرفته شود که حتی اگر کشاورزان مجبور به خرید با نرخ آزاد هستند کمتر متضرر شوند.

او افزود: نیاز کشاورزان برای هر هکتار زمین زیر کشت غله به کود ازته معادل ۲۵۰ کیلوگرم است این درحالی است که ۵۰ تا ۷۰ کیلوگرم کود شیمیایی سهمیه‌ای برای کشاورزان توزیع شد و مابقی را از بازار آزاد تأمین کردند.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان عدم پایبندی بیمه کشاورزی را به تعهدات خود از علل عدم استقبال کشاورزان برای بیمه کشاورزی و دامی برشمرد و گفت: با اینکه پانزده روزی است که بیمه کشاورزی توانسته اعتماد کشاورزان را جلب کند، اما بدعهدی بیمه با کشاورزان موجب شده است که این قشر زیر بار بیمه کردن محصولات کشاورزی و دامی خود نروند.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زاینده رود رهاسازی آب برای کشاورزان بیمه کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: جذب بیمه‌شده جدید در این صندوق از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در دولت است. در این مدت، یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید به عضویت این صندوق درآمدند.

بیت‌الله برقراری در دیدار با استاندار زنجان، بیان کرد: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه‌شده داشت، در این دولت تاکنون یک میلیون و ۱۳ هزار نفر جدید تحت پوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه مردم دارند، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

برقراری ادامه داد: یکی از راه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم. این در حالی است که با استقرار دولت سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: ایجاد یک میلیون شغل در سال براساس مستندات و طرح کالا برگ الکترونیکی از جمله اقدامات شاخص است.

استاندار زنجان نیز در این دیدار با بیان اینکه درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم، گفت: حل مسائل کارگران از دغدغه های اصلی مدیریت استان است.

محسن افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در شاخص‌های مرتبط به حوزه کار و تولید، رتبه‌های بالای کشور را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: زنجان در زمینه احیای واحدهای راکد رتبه دوم کشوری و در زمینه نرخ بیماری رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان، وی به گره‌گشایی از مسائل تعاونی‌های مشکل‌دار استان اشاره کرد و افزود: در این زمینه با همراهی مسؤولان کشوری اقدامات مطلوبی تاکنون انجام شده است.

در پایان این دیدار، از دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی زنجان که سه فرزند دارند، تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • پرونده ب_ز بسته شد؛ حالا نوبت به کرسنت است
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی