Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چند روز گذشته مطالبی انتقادی در برخی از شبکه‌های اجتماعی درباره کاهش مجدد خروجی آب از سد زاینده رود از ۱۵ به ۱۱ مترمکعب برثانیه منتشر شد و عده‌ای از جمله دوستداران محیط زیست عنوان کردند که این میزان آب، باعث توقف جریان آب در بستر این رودخانه در اصفهان خواهد شد و حقابه زیست محیطی تامین نمی‌شود.

از طرفی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان تاکید دارد که میزان خروجی سد زاینده‌رود به‌طور پلکانی کاهش می‌یابد و مقرر نبود ۱۵ متر مکعب بر ثانیه باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن ساسانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه میزان خروجی سد زاینده‌رود بر اساس برنامه منابع و مصارف ابلاغی تعیین می‌شود و نتیجه یک کار گروهی است، افزود: تصمیم‌ها در حوزه زاینده‌رود، فردی نیست بلکه چند وجهی و گروهی بوده و طبق برنامه منابع و مصارف که از تهران ابلاغ می‌شود، صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه میزان بارش‌ها محدود است و پیش‌بینی‌هایی که برای پاییز امسال از جمله آبان شده بود، تحقق نیافت، تصریح کرد: از طرف دیگر ما دغدغه تامین آب آشامیدنی را نیز با توجه به تعداد زیاد مصرف‌کنندگان داریم.

ساسانی با بیان اینکه مصرف‌کنندگان آب زاینده رود در بخش‌های آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت هستند، اظهار داشت: ما باید چند منظوره به این بخش نگاه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دوستداران محیط زیست در اصفهان، دغدغه به جا دارند، اضافه کرد: ما باید پاسخگوی نگرانی تامین آب آشامیدنی در تابستان آینده نیز باشیم.

به گفته وی، با توجه به پیش‌بینی صورت گرفته درباره میزان بارش‌ها در آبان امسال، پیش‌بینی شده بود که حداقلی آبی در بستر زاینده‌رود جریان داشته باشد اما بارش‌ها کمتر از میزان مقرر بود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: برای بارش‌های آینده نیز پیش‌بینی شده است که کمتر از میزان نرمال باشد.

ساسانی تاکید کرد: خروجی سد زاینده رود از ۱۱.۵ متر مکعب بر ثانیه کمتر نمی‌شود زیرا حداقل نیاز آبی این مقدار است.

ذخیره فعلی سد زاینده رود حدود ۳۱۱ میلیون متر مکعب و در مقایسه با متوسط بلند مدت کمتر است.

مقدار بارش‌ها از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۹۸) تاکنون در سرشاخه‌های زاینده‌رود حدود ۳۳۴ میلی متر بود. این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۴۲۲ و در متوسط بلند مدت ۳۹۶ میلی متر بود.

سد زاینده‌رود به عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تامین کننده آب شرب، محیط زیست،، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران، در سال ۱۳۴۹ با ظرفیت ۱.۴ میلیارد مترمکعب بهره برداری شد، این سد قوسی شکل در۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد. 

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای اصفهان پیک مصرف بارندگی حقابه اصفهان سد زاینده رود

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای اصفهان پیک مصرف بارندگی حقابه اصفهان سد زاینده رود شرکت آب منطقه ای اصفهان پیک مصرف بارندگی حقابه اصفهان سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به دولت در مورد سهمیه‌بندی بنزین پیشنهادی ارائه کرد که بر اساس آن دولت باید از خردادماه سال آینده به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر نفر، ماهانه ۱۵ لیتر سهمیه بنزین اعطا کند که این سهمیه از محل حذف سهمیه خانوارهای دارای سه خودرو و بیشتر تامین می‌شود.

ایلنا نوشت: فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشورهای دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالاها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902069

دیگر خبرها

  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • بارش شدید باران در راه است / لزوم توجه شهروندان به هشدارها
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور