Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@21:09:03 GMT

ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۱۷ میلیون مترمکعب رسید

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۳۲۰۴

ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۱۷ میلیون مترمکعب رسید

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای اصفهان گفت: امروز ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۱۷ میلیون مترمکعب رسیده است، ورودی این سد نیز ۳۵۷ مترمکعب بر ثانیه و خروجی آن ۱۰.۵ مترمکعب بر ثانیه است.

حسن ساسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در مورد برطرف شدن مشکلات تامین آب شرب و کشاورزی با توجه به بارندگی‌های اخیر اصفهان، اظهار کرد: طبیعی است که هر میزان بارش‌ها افزایش پیدا کند، میزان مشکلات تامین آب نیز کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز امیدواری کرد که با استمرار بارش‌های مطلوبی که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت پیش‌بینی می‌شود، میزان مشکلات حوضه زاینده رود به حداقل برسد هرچند سالیان زیادی است که درگیر خشکسالی هستیم و بی شک صدماتی که موضوع خشکسالی وارد کرده است با یک سال ترسالی جبران نخواهد شد.

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای اصفهان افزود: امیدواریم سال‌های پرآبی زیادی پیش رو داشته باشیم تا لطماتی که از گذشته به حوضه زاینده رود وارد شده، برطرف شود.

ساسانی در مورد بهره گرفتن و انتقال سیلاب‌ها و آبگرفتگی معابر برای تامین آب رودخانه زاینده‌رود نیز، گفت: سیلاب هایی که از بالادست مخزن سد زاینده‌رود ایجاد می‌شود در پشت مخزن سد ذخیره می‌شود اما سیلابی که در پایین دست همه سدها مانند سد زاینده‌رود ایجاد می شود همچون سیلابی که دیروز از سمت مبارکه آمد چون وارد رودخانه می شود به هیچ عنوان از بین نمی رود و به صورت حقابه زیست محیطی به سمت تالاب حرکت می کند.

وی اضافه کرد: همان میزان آبی نیز که به زمین نفوذ می کند، به لایه‌های آب زیرزمینی و تقویت چاه‌های موجود در حریم رودخانه ها کمک می‌کند بنابراین سیلاب هایی که در اصفهان ایجاد شده، همه اش موثر واقع شده و ازبین نمی رود.

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای اصفهان ادامه داد: اما برای استفاده از آب‌های سطحی که در معابر شهری جمع شده است نیاز به سیستمی هست که شهرداری‌ها باید آن را برای استفاده مطلوب از آبگرفتگی‌های سطح شهر طراحی کنند.

به گزارش ایمنا، حسن ساسانی، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان روز گذشته اعلام کرده بود: "به دنبال بارش‌های مناسب اخیر، ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۸۷ میلیون مترمکعب رسیده است. میزان بارندگی در چلگرد، ایستگاه شاخص زاینده رود در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۶ میلیمتر ثبت شده است. همچنین آمار تجمعی بارش ها را در این ایستگاه یک هزار و ۷۱۴ میلیمتر است."

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زاینده رود سد زاینده رود سیل اصفهان سیلاب شرکت آب منطقه ای اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه جذب قیر در شهرستان‌ها منوط به عملکرد بافت فرسوده است، گفت: استان اصفهان از نظر میزان جاده‌های دو بانده رتبه اول یا دوم را دارد با این حال اکثر راه‌های استان دچار فرسودگی شده اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا قاری‌قرآن امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه مباحث مربوط به شهرها در فرمانداری‌ها به صورت به روز وجود دارد، اظهار کرد: مباحث شهرداری‌ها مداوم و پیوسته است و ممکن است بسیاری از بحث‌ها به خصوص در حوزه واگذاری زمین از گذشته مانده باشد با این حال مباحث حوزه راه و شهرسازی پیوسته و طولانی است.

وی افزود: در گذشته و در بدنه شهرداری‌ها واگذاری‌هایی از اراضی انجام شده که امروز حق و حقوق دولت و انفال را دچار مشکل کرده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به واگذاری‌های اراضی در حوزه شهری تصریح کرد: با توجه به قانونی که در کمیسیون ماده ۵ وجود دارد، چنین واگذاری‌هایی خارج از اعضای رسمی و به جز در تهران قابل تفویض نیست.

وی با اشاره به جلسات سال گذشته و برگزاری کمیسیون‌های مربوطه به صورت هفتگی تصریح کرد: با این اقدامات انتهای سال گذشته هیچ شهری را نداشتیم که کمیسیون ماده ۵ مربوط به آن در پشت دبیرخانه مانده باشد.

قاری‌قرآن با بیان اینکه طرح هادی در شهرهای کوچک کار می‌شود، گفت: قانون‌گذار صراحتاً گفته است شهرهایی که یک بار طرح جامع شامل حالشان شود، دیگر مجاز به اجرای طرح هادی نشوند تا شهرهای کوچک در پروسه طرح جامع گرفتار نباشند که معمولاً شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر را تحت قالب طرح هادی می‌بریم.

وی تاکید کرد: قرار شد در شورای برنامه‌ریزی استان شهرهایی که طرح هادی برای آن‌ها قابل اجرا است را در مسیر طرح هادی جلو ببرند و در یک بسته گزارش مربوطه به تهران ارسال شود؛ با این حال مسیر طرح تفصیلی نیز باز است و امروز همه طرح‌های تفصیلی در شهرداری‌ها با حضور همه ارکان شهرداری‌ها مصوب می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان ادامه داد: وقتی شهرداری کارفرما باشد، باید مشاورانی هم که انتخاب می‌شوند، طرف قرار داد شهرداری‌ها شوند؛ قراردادها را راه و شهرسازی منعقد می‌کند، اما اینکه تیم مشاور حتماً در شهر و شهرداری مستقر باشد جز ضروریات است.

وی با بیان اینکه کمیسیون ماده ۵ باید در شهرستان مربوطه تشکیل شود تا از نظر زمانی و دوباره کاری جلوگیری شود، اضافه کرد: در بحث نهضت ملی مسکن سال گذشته جلسات شورای مسکن به صورت هفتگی برگزار شد و در شهرستان‌ها به روز وارد پروژه‌ها شدیم و در حال حاضر بالغ بر بیش ۹۰ درصد تأمین زمین شهرستان‌ها انجام شده است.

قاری‌قرآن با تاکید بر اینکه الحاق زمین پروسه‌ای یک ساله نیاز دارد، یادآور شد: بسته به قیمت، نوع زمین و میزان زمینی که دولت در اختیار دارد، تصمیم‌ گیری بر تراکم صورت می‌گیرد.

وی از تأمین ۹۰ درصد زمین ۸۰۰ هکتاری در شاهین شهر که در کارگروه مربوطه مصوب شده بود خبر داد و گفت: در بخش آماده‌سازی به جای سایر سازمان‌ها، شهرداری‌ها را درگیر کردیم که این درگیر کردن شهرداری‌ها برای نخستین‌بار در کشور انجام شد، زیرا این سایت‌ها ساخته می‌شود و شهرداری‌ها می‌مانند؛ بنابراین ۱۳۵ سایت در مرحله اجرا است که حدود ۸۰ مورد آن با در نظر گرفتن پول نقد، تهاتر و زمین با شهرداری‌ها بسته شده است.

۷۰۰۰ تن قیر سال گذشته بین ۲۸ شهرستان استان اصفهان به ویژه شهرهای محروم توزیع شده است

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان در صدور پروانه بافت‌های فرسوده رتبه سوم را بعد از تهران و خوزستان دارد، تاکید کرد: این در شرایطی است که اصفهان در دارا بودن بیشترین بافت فرسوده مصوب رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰۰۰ تن قیر سال گذشته بین ۲۸ شهرستان استان اصفهان به ویژه شهرهای محروم توزیع شده است، گفت: سال جاری نیز می‌توانیم همین میزان قیر را جذب کنیم و بنا داریم میزان قیر اختصاص یافته به شهرستان‌ها را بر حسب عملکرد بافت فرسوده مرتبط اختصاص دهیم، چرا که با رونق گرفتن ساخت‌وساز نیاز به آسفالت می‌تواند در نوسازی بافت شهرها کمک کننده باشد.

قاری‌قرآن درباره رویکرد دولت در خصوص پروژه‌های مسکن یادآور شد: برای جلوگیری از مهاجرت به خصوص از شهرهای کوچک به بزرگ بنا داریم زمین لازم را در روستا تأمین کنیم و به همین منظور شرط سکونت در روستاها حذف شده است و عدد ۳۰ هزارتایی تأمین مسکن روستایی به ۶۰ هزار رسیده است.

وی با بیان اینکه استان اصفهان از نظر میزان جاده‌های دو بانده رتبه اول یا دوم را دارد، خاطر نشان کرد: مسئله مهم در حوزه راه و جاده سازی این است که در اصفهان به ویژه غرب استان بیشتر بحث نگهداری و میزان روکش آسفالت حائز اهمیت است و اکثر راه‌های استان دچار فرسودگی شده‌اند.

کد خبر 750111

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان