Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: با توجه به وضعیت بحرانی آب و کاهش بارش‌ها، پیش بینی می شود سال ۹۷ در تامین آب کافی شرب و صنعت دچار اختلال شویم.

علی بصیرپور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: میزان بارندگی از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۴۰۰ میلی متر در کوهرنگ بوده و این درحالیست که این عدد سال گذشته ۹۲۰ میلی متر ثبت شده و در متوسط بلندمدت حدود ۹۳۵ میلی متر بوده که این بیانگر کاهش ۶۰ درصدی بارش ها در حوزه سد زاینده رود بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: همچنین حجم سد زاینده رود هم اکنون ۱۳۳ میلیون متر مکعب بوده است که در کمترین میزان خود طی ۴۷ سال گذشته از زمان بهره برداری از سد قرار دارد.

مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: با توجه به این وضعیت بسیار بحرانی ذخیره سد زاینده رود و بارش ها تاکنون تصمیمی برای توزیع آب کشاورزی چه در استان اصفهان و چهار محال و بختیاری گرفته نشده است.

عدم مدیریت آب زاینده رود شایعه است

وی با اشاره به اینکه نمایندگان جامعه کشاورزی معتقدند که عدم سو مدیریت آب در خردادماه امسال سبب این بحران شده است، گفت: توزیع آب بر اساس برنامه توزیع ابلاغی پارسال صورت گرفته که برنامه مصوب ابلاغی با حضور نماینده صنف کشاورزان تنظیم شده است.

بصیرپور افزود: سوء مدیریتی در کار نبوده و این مسئله که آب در خردادماه مدیریت نشد، شایعه است.

وی با اشاره به اینکه اگر آب نیست پس چرا طرح بن بروجن به اجرا در آمده است، گفت: این مسئله را باید از سوی مسئولان ارشد کشور پیگیری کرد.

مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با تاکید بر اینکه در حال حاضر طی جلسات متعدد، آبی برای واگذاری به کشاورزان اصفهان و چهار محال بختیاری اختصاص نیافته است، اضافه کرد: هرچند هنوز برنامه‌ای هم تنظیم نشده است.

تخصیص آب به کشاورزان به میزان بارش ها در فروردین و اردیبهشت سال ۹۷ بستگی دارد

وی با بیان اینکه تخصیص آب به کشاورزان به میزان بارش ها در فروردین و اردیبهشت ماه سال ۹۷ بستگی دارد، افزود: براساس تصمیمات شورای هماهنگی حوضه آبی زاینده رود، میزان آب تحویلی به شبکه آب شرب به میزان ۱۰ درصد و آب برای صنعت به میزان ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش پیدا می کند که این کاهش از اوایل بهمن ماه اعمال شده، لذا احتمال بروز اختلال در تامین آب شرب و صنایع در سال پیش رو وجود دارد.

بصیرپور گفت: آب تحویلی به یزد که به شرب مردم یزد تخصیص دارد به میزان ۱۰ درصد کاهش خواهد یافت.

وی در خصوص این که چه تصمیمی برای کشاورزانی که امسال قادر به کشت نشدند، گرفته شده است، اضافه کرد: در واقع یک خسارت نکشت بر اساس حقابه کشاورزان محاسبه و پرداخت می شود که زمان واریز این خسارت هنوز مشخص نیست و بدنبال کارهای اداری آن رفتیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد

ایسنا/خوزستان رئیس پلیس راه خوزستان با اشاره به پیش‌بینی افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تردد در محورهای استان در تعطیلات پیش رو، بر لزوم رعایت قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی تاکید کرد.

سرهنگ سعید رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به آغاز بارندگی در محورهای کوهستانی مانند تاراز، اندیکا و ایذه رانندگانی که در این مسیرها تردد دارند توجه کنند احتمال وقوع سیلاب در مسیل‌ها و ریزش کوه در این محورها وجود دارد و باید مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و شب تردد نداشته باشند.

وی افزود: با توجه به قرار گرفتن در آخر هفته، حجم ترددها در حال افزایش است و روز شنبه هم تعطیل است و در چنین تعطیلاتی، ترددها ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش می‌یابند.

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: همیشه بیشترین کشته های تصادفات در حوادثی است که در روزهای پنجشنبه و جمعه رخ می‌دهد و بنابراین از رانندگان می‌خواهیم با رعایت سرعت ممطئنه، توجه به جلو و پرهیز از عجله و شتاب بی مورد رانندگی کنند.

رحیمی بیان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر زمان جمع‌آوری محصول کشاورزان است، تصادفات بسیار زیادی مربوط به صنف کشاورزان که اغلب موتورسوار هستند رخ می‌دهد. دو روز پیش در حوادث ترافیکی خوزستان ۱۱ کشته داشتیم که بخش اعظمی از این کشته ها خدمات کشاورزی و مربوط به صنف برداشت محصولات کشاورزی بوده است و این مساله ضرورت آموزش مقررات راهنمایی و رانندگی توسط متولیان امر به کشاورزان و کسانی که برداشت محصول را انجام می‌دهند را نشان می دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید