Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان- ايرنا- بيشترين بارندگي در 24 ساعت گذشته تا ظهر پنجشنبه در استان اصفهان در فرودگاه بين المللي شهيد بهشتي اين استان با 4.6 ميليمتر بارش ثبت شد.

کارشناس پيش بيني اداره کل هواشناسي اصفهان روز پنجشنبه در گفتگو با ايرنا اظهار کرد: ميزان بارندگي در کلانشهر اصفهان طي 24 گذشته نيز 1.7 ميليمتر گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


` فاطمه زهرا سيدان ` اضافه کرد: ميزان بارندگي در علويجه 2 ميليمتر و در کبوتر آباد 1.9 ميليمتر و در ساير نقاط مانند نجف آباد، نطنز، دهاقان، خور، زرين شهر و ورزنه حدود يک ميليمتر گزارش شده است.
وي با بيان اينکه ناپايداري جوي همراه با افزايش ابر و بارش هاي پراکنده تا امروز ( پنجشنبه ) در بيشتر نقاط استان اصفهان ادامه خواهد يافت، گفت: روزهاي جمعه و شنبه آينده بارندگي نخواهيم داشت اما هوا در بيشتر نقاط استان ابري و همراه با افزايش ابر و گاهي وزش باد خواهد بود.
وي با تاکيد بر اينکه تا 2 روز آينده، شرايط افزايش آلايندگي هوا را در استان نخواهيم داشت، افزود: از فردا ( جمعه ) دماي هوا افزايش مي يابد.
سيدان خاطرنشان کرد: پيش بيني مي شود از دوشنبه تا چهارشنبه هفته آينده موج ناپايداري همراه با بارش به استان اصفهان وارد شود.
*** کاهش 76 درصدي بارندگي ها در اصفهان
وي درباره ميزان بارش ها تا کنون نيز گفت: ميزان بارش ها از ابتداي سال تاکنون در استان اصفهان در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 42 درصد و در مقايسه با ميانگين بلند مدت 76 درصد کاهش يافته است.
سيدان تصريح کرد: اين وضعيت حتي براي مناطق غربي استان نيز صادق است بطوريکه شهرستان هايي مانند خوانسار، فريدونشهر، چادگان و گلپايگان با کاهش 70 تا 90 درصد بارندگي ها در مقايسه با ميانگين بلند مدت مواجه هستند.
وي خاطرنشان کرد: ميزان بارندگي ها در کلانشهر اصفهان در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 15 درصد و در مقايسه با ميانگين بلند مدت 76 درصد کاهش يافته است.
ت/3011 / 2093 ** خبرنگار: آسيه معيني ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟

ایسنا/مرکزی سرپرست شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی گفت: بارش جمعی استان از ابتدای سال آبی( اول مهر ۱۴۰۲ ) تا صبح پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۳۷ میلیمتر شد که نسبت به بارندگی مدت مشابه در دوره آماری دراز مدت ۱.۳۰ درصد کاهش نشان می‌دهد. 

حسین اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، به تحلیل مختصری از بارندگی روزهای دوم تا پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در سطح استان مرکزی پرداخت و اظهار کرد: بر اساس پیش بینی‌هایی که توسط سازمان هواشناسی کشور در ۳۰ فروردین ماه صورت گرفته بود، نقشه‌های پیش یابی حاکی از فراهم شدن شرایط بارش مناسب در مرکز کشور طی روزهای آغازین ماه اردیبهشت بود. 

وی افزود: از جمله نکات مهم این سامانه، همراهی رطوبت بسیار مناسب آن در ستون جو، خصوصا در مناطق مرکزی کشور بود که نقشه‌های پیش یابی، آنرا به خوبی نشان می‌دادند.

وی اظهار کرد: به همین دلایل، سازمان هواشناسی برای مناطق مرکزی کشور و از جمله نواحی شرقی استان مرکزی هشدار نارنجی در خصوص بارش شدید باران و احتمال طغیان رودخانه‌ها را صادر کرد. با توجه به رفتار سیستم‌های بهاره در بروز رگبارهای شدید و کوتاه مدت و همچنین گستردگی جغرافیایی بعضا محدود این رگبارها، طبیعتا احتمال بروز سیلاب‌های شدید از این سیستم وجود داشت. 

اسدی بیان کرد: با توجه به محل استقرار این سیستم(در مرکز کشور) و همچنین الگوی حرکتی آن، بروز بارش‌هایی با شدت بیشتر(در نواحی شرقی و شمالی استان) و با شدت کمتر در سایر نواحی استان، پیش بینی شده بود.  

وی بیان کرد: با ورود سیستم بارشی به کشور و شروع بارندگی، از بعد از ظهر دوم اردیبهشت ماه شاهد بارندگی‌های مناسبی در استان بودیم که مطابق پیش بینی‌ها، بیشترین مقادیر بارندگی این سامانه در نواحی شمال غرب، شرق و جنوب شرق استان نازل شد.

این مقام مسئول در شرکت آب منطقه‌ای مرکزی در ادامه به میزان بارندگی‌های صورت گرفته از دوم تا پنجم اردیبهشت ماه در ایستگاه‌های باران سنجی زیر نظر وزارت نیرو در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: در این مدت در ایستگاه چناقچی علیا شهرستان زرندیه ۵۹ میلیمتر، ایستگاه دهنو شهرستان خمین ۴۲ میلیمتر، ایستگاه زورقان شهرستان خمین ۲۳.۴ میلیمتر، ایستگاه خنداب ۲۲.۲ میلیمتر، ایستگاه آشتیان ۱۹.۶ میلیمتر و ایستگاه تفرش ۱۵ میلیمتر ثبت شده است.

وی گفت: همچنین این سامانه با فعالیت خود در سطح استان مرکزی طی روزهای دوم تا پنجم اردیبهشت ماه به طور متوسط در سطح استان ۱۰.۱ میلیمتر بارندگی را به ارمغان آورد. با احتساب این میزان بارندگی، بارش جمعی استان از ابتدای سال آبی( اول مهر ۱۴۰۲ ) تا صبح پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۳۷ میلیمتر شد که نسبت به بارندگی مدت مشابه در دوره آماری دراز مدت ۱.۳۰ درصد کاهش نشان می‌دهد. 

اسدی تصریح کرد: هرچند این سامانه به نوبه خود افزایش دبی رودخانه‌ها را به دنبال داشت، ولی با توجه به اینکه بارندگی این سامانه در سطح حوضه آبریز سد کمال صالح از شدت بالایی برخوردار نبود و بعلاوه بارش آن در نواحی مرتفع به صورت برف بود، لذا باعث وقوع سیلاب در سطح رودخانه‌های منتهی به سد کمال صالح نشد. ولی در مناطقی از شهرستان‌های خنداب و ساوه سیلاب‌هایی را به طور محدود در رودخانه‌های این نواحی ایجاد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیشترین بارش چهارمحال و بختیاری در اردل با ۱۸ میلیمتر به ثبت رسید
  • دزفول رکوردار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول