Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- رئیس اداره پیش بینی هواشناسی اصفهان گفت:‌ میزان بارندگی‌ها در اصفهان از ابتدای امسال تاکنون به یک و سه دهم میلی متر میرسد که بر این اساس با کاهش ۹۶ درصد بارندگی‌ها مواجه ایم.

حسن خدابخش در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وضعیت بارش ها امسال در اصفهان اسفناک است و طی سال های گذشته نیز این شرایط بسیار نامطلوب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: از اول سال تاکنون میزان بارندگی ها در شهر اصفهان به ۱.۳ دهم میلیمتر رسیده است که سال گذشته میزان بارش‌ها تا این زمان به ۳۷ میلیمتر رسیده بود.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی اصفهان گفت: سال ۹۴، میزان بارش ها به ۱۶ و نیم میلیمتر رسید و این در حالی است که سال ۹۳، میزان بارش ها ۳۰ میلیمتر بود.

وی بیان داشت: میزان بارش‌ها در برخی از نقاط اصفهان مثل نطنز و خوروبیابانک حتی به حد صفر میلی متر رسیده و میزان بارش در اردستان و میمه به دو دهم میلیمتر رسیده است.

بام ایران با کاهش ۷۶ درصدی بارش روبرو شده است

خدابخش از کاهش شدید بارندگی در سرچشمه های زاینده رود مثل فریدونشهر خبر داد و گفت: میزان بارش ها در فریدونشهر نسبت به میانگین سال گذشته ۷۶ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: وضعیت بارش‌ها در غرب استان اصفهان هم خوب نبود و شرایط خوبی نداشتیم.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی اصفهان گفت: بارش‌های زمستانه از نظر بارشی بهتر از پاییز است و احتمال بارش‌های بهتری پیش بینی شده اگر چه به حد نرمال ممکن است نرسیم.

فردا بارش باران را در نواحی غرب اصفهان خواهیم داشت

وی بیان داشت: اگر بپذیریم که بارش ها ممکن است، به حد نرمال برسد، باز هم جبران کاهش بارندگی های در اصفهان نمی‌کند.

خدابخش تغییر شرایط اقلیمی را یکی از عوامل کاهش حجم بارندگی ها در اصفهان خواند و گفت: در زمان بازگشایی زاینده رود شاهد افزایش بارندگی ها شدیم و نیاز است که در این حوزه بررسی های علمی دقیق تری صورت گیرد که شرایط خود اقلیمی سبب این موضوع شده است.

وی از بارش باران در فردا در نواحی غربی اصفهان خبر داد و ادامه داد: باید در دی ماه ۱۶ میلیمتر بارش باران در شهر اصفهان داشته، در فریدونشهر ۷۷ میلیمتر، در بهمن ماه ۱۷ میلیمتر بارندگی و در اسفندماه باید به ۱۹ میلیمتر برسد که میزان بارش‌ها به طور قطع بسیار کمتر از این خواهد بود.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی اصفهان گفت: با توجه به وضعیت بارش ها در اصفهان اگر مدیریت درستی نداشته باشیم سال آینده با مشکل آب شرب مواجه خواهیم شد.

وی از وزش شدید باد و گرد و غبار از امروز در مرکز و برخی از نواحی اصفهان خبر داد و اضافه کرد: همچنین وزش باد شدید و نسبتا شدید گرد و خاک در اطراف شهر اصفهان، مناطق شرق، مجاور اردستان، ورزنه و نایین را فردا شاهد خواهیم بود.

خدابخش گفت: از نظر بارش پیش بینی می شود به ویژه نواحی غرب زیر نرمال و از نظر دمایی پیش بینی می شود بالای نرمال باشد و در اواخر زمستان در حد نرمال باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • بارندگی در خوزستان از ۱۱۰ میلی‌متر گذشت/ کدام شهر رکورددار شد؟
  • دزفول رکوردار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی در رومشکان
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران